Appreciation towards MU Architecture Inc for providing the following description:

该项目位于魁北克省Laurentians的一个群山环绕的乡村区域,凌驾在上方。简约的木制体量使其从周围绿色的山景中脱颖而出。

Located in the Laurentians’ mountainous countryside, in the province of Quebec, this modern addition is not the typical garage. Over the peaceful Lake Deauville, this minimalist wood volume stands out from the surrounding green mountains.

▼建筑外观,exterior view

 

由车库演变而来的艺术工作室 | A Contemporary Garage that Turns Into a Suspended Artist Studio

建筑的外观使人联想到传统的谷仓,从悬崖边伸出的体量凌驾于湖面之上。这座建筑占地超过5000平方英尺,包含一个双车位的车库、一间工作室、一间宽敞的创作室以及一个夹层。

Reminiscent of the typical barn, this vast modern addition is transformed into an architectural work that projects over the cliffs of the lake. It covers more than 5000 sq. ft. and houses two superimposed garages, a workshop, a large creative room and a mezzanine.

▼谷仓般的形态,a barn-like structure

▼从悬崖边伸出的体量凌驾于湖面之上,the vast modern addition is transformed into an architectural work that projects over the cliffs of the lake

 

支撑在倾斜的柱群上 | The Workshop Hovers Above a Forest of Inclined Columns

工作室通过悬臂式的桥梁结构与主居住空间形成连接。工作室被设计为一个能够充分激发思考和创作力的强大空间,由一组倾斜的柱子实现支撑,从而在树冠顶端成为一处完全独立的存在。

Connected to the main residence by a cantilevered bridge, the workshop is defined as a powerful space for reflection and creation. Its structure, entirely free, rests on a set of inclined columns evoking the forest, suspending it above the tree line.

▼工作室通过悬臂式的桥梁结构与主居住空间形成连接,the workshop is connected to the main residence by a cantilevered bridge

▼工作室的体量由一组倾斜的柱子实现支撑,the structure of the workshop rests on a set of inclined columns evoking the forest

▼立面细部,detailed view

 

北向采光 | Northern Light

工作室的窗户朝向北方,可以欣赏到湖泊的美景。其室内空间宽敞而不失温馨感,同时提供了容纳大尺寸画作的空间。极简主义的室内立面和方正的布局为艺术家的作品提供了背景,并且有助于注意力的集中。

Pierced with light on its flanks, the Workshop is oriented towards the north and the views onto the lake. Spacious but intimate, the interior volume accommodates large formats of paintings. The minimalist play of surfaces and the rigor of the alignments put the artist’s work in scene and supports his concentration.

▼室内概览,interior over view

▼起居室,living area

▼工作室的窗户朝向北方,可以欣赏到湖泊的美景,the Workshop is oriented towards the north and the views onto the lake

▼宽敞而不失温馨的创作空间,spacious but intimate, the interior volume accommodates large formats of paintings

 

令人眩晕的高度游戏 | Dizzying Height Game

位于宽阔天花板下方的夹层空间包含了休闲区和游戏区,其中间还设有一个小房子,容纳了一间浴室。另外在更高处还设有一个更小的夹层,是孩子们理想的藏身之所。在这座居高临下的平台上,抛光的混凝土地面反射出周围的场景,增加了一种眩晕的感觉。该区域可以通过介于桥梁和夹层之间的开放式楼梯进入。由大型冷轧钢板构成的楼梯侧面展示了艺术家在画布上挥出第一笔的姿态。

▼夹层空间包含了休闲区和游戏区,the mezzanine offers a relaxation and play area under a large uninterrupted ceiling

▼抛光的混凝土地面反射出周围的场景,增加了一种眩晕的感觉,on this aerial platform, the polished concrete floor reflects light as well as views and increases the feeling of vertigo

The mezzanine offers a relaxation and play area under a large uninterrupted ceiling. A smaller house like volume in its centre shelters a bathroom and another smaller mezzanine set even higher, a perfect hideout for kids. On this aerial platform, the polished concrete floor reflects light as well as views and increases the feeling of vertigo. It is accessed by an open staircase that acts as a connector between the bridge and the mezzanine. Consisting of a series of large plates of cold-rolled steel, it represents the gesture of the artist sketching away his first brushstrokes on the canvas.

▼楼梯采用大型冷轧钢板构成,the open staircase consisting of a series of large plates of cold-rolled steel

▼阁楼视角,view from the mezzanine

 

精致的简约 | Sophisticated Simplicity

建筑整体呈现为一个被灰色做旧木材包覆着的简单体量。厚实的外墙采用了被动式房屋的建筑标准。从另一个角度来看,复杂的细部结构在墙壁和屋顶之间实现了通风,并将车库大门完全隐藏起来,墙内的保温层则能够应对魁北克冬季的极端天气。

The workshop is presented as a simple volume covered with a pre-aged grey wood. Its thick exterior walls take from the standards of Passive house constructions. At another scale, sophisticated details were developed to ventilate the building between the walls and the roof and to completely conceal the garage door while responding insulation needs due to the harsh climate of Quebec. The Workshop on a Cliff is a place of expression where architecture immerses us in creative inspiration and Nature contemplation.

▼以灰色做旧木材包覆着的简单体量,a simple volume covered with a pre-aged grey wood

▼平面图,plan

Name of the project: Workshop on a Cliff
Location: Sainte-Adèle, Deauville Lake, Quebec
Architects/designers: MU Architecture
Team: Charles Côté, Jean-Sébastien Herr, Magda Telenga, Monica Guerreiro
Structural engineer: NCK Inc.
Contractor: Maison Intégrale, Marc Baillargeon
Project Completion: July 2017
Photo credits: Ulysse Lemerise Bouchard
Area: 5000 sq.ft.

More:MU Architecture。更多关于:MU Architecture on gooood

    Post a Comment

    Random Jobs All jobs ?

    大丰彩票网直播平台

    <thead id="a66w3"><sup id="a66w3"></sup></thead>

    <strong id="a66w3"><noscript id="a66w3"></noscript></strong>
  • <rt id="a66w3"></rt>
    <tt id="a66w3"><address id="a66w3"></address></tt>
  • <b id="a66w3"><tbody id="a66w3"><del id="a66w3"></del></tbody></b>
  • <thead id="a66w3"><sup id="a66w3"></sup></thead>

    <strong id="a66w3"><noscript id="a66w3"></noscript></strong>
  • <rt id="a66w3"></rt>
    <tt id="a66w3"><address id="a66w3"></address></tt>
  • <b id="a66w3"><tbody id="a66w3"><del id="a66w3"></del></tbody></b>